Dressyr/WE träning för Nuno Avelar 2019

Nuno Avelar kommer fortsätta att ha träningar hos oss under 2019. Första tillfället är v. 7 fre-söndag dit du kan anmäla dig redan nu ( bindande anmälan via mail orks@orks.nu) MER ÄN HÄLFTEN REDAN BOKAT !

Övriga tillfällen ser du i kalendern,april, ev maj, aug och oktober planeras,  bra att ha koll på även för fodervärdar och övriga elever då det kan påverka var ni rider. ( Men snaart har vi ett litet ridhus till 🙂 )

Nuno är landslagstränare för det tyska WE-laget och en starkt bidragande orsak till att de i åre bröt portugisernas dominans när de vall VM ! Nuno har själv medaljer både i lag och individuellt. Han undervisar på lättförståelig engelska och passar för ryttare på alla nivåer. Det finns enstaka pass kvar att boka, kontakta Åsa eller Mia om du vill veta mer.

Läktarplats medlem 50 kr/dag övriga 100 kr/dag ,

SPONSRING- info!

Man kan synas i vår fina ungdomsverksamhet på flera olika sätt, bl.a med reklamskylt i ridhus, eget WE eller hopphinder, på hemsidan, som tävlingssponsor av klass eller cup . Mer info finns i SPONSRING Enkel folder  – avtal för bekräftelse- kan lämnas eller mailas till orks@orks.nu Avtal sponsring

RESTAURANGCHANSEN – TÄVLING!

Den ridgrupp som har flest sålda RESTAURANGCHANSEN ( häfte eller app) vinner en 2 dagarskurs i påsk!
Ta upp beställningar och meddela oss i stallet eller på mail helst före 12  januari ungefär antal häften du behöver. Det är fri returrätt.
ALLT ÖVERSKOTT GÅR TILL NYA VERKSAMHETSHALLEN SOM KOMMER ATT BYGGAS 2018.

RC_Material_Jonkoping_Huskvarna_2018_19

MEDLEMSAVGIFT 2018 300:-

Vi kommer att fakturera MEDLEMSAVGIFT för 2018 separat i januari så att alla som då INTE lagt till på ridavgiften i oktober eller betalt separat får en påminnelse .
ANVÄND ALLTID FAKTURANUMMER NÄR NI BETALAR FAKTUROR – vi behöver inte vare sig namn, personnummer eller kundnummer på inbetalningarna om Bara det finns ett FAKTURANUMMER !

TACK SNÄLLA FÖR DIN HJÄLP ATT GÖRA VÅR ADMINISTRATION SÅ ENKEL SOM MÖJLIGT.