ÖRKS-cup vt 2018

ÖRKS-cup 2018

Rid dressyr och WE-teknik på våra klubbtävlingar under våren, samt hoppning på extrainsatta cm-hoppningar med inverkansbedömning (valfri höjd) i vår. Ditt bästa resultat från varje gren räknas, du måste inte rida alla tävlingar men minst en per gren.

Vinnaren får en privatlektion, 1-3 får specialrosett. Anmäl dig till cupen före din första tävlingsstart i stallet eller via mail ( du anmäler dig sen separat till resp tävling som vanligt) och betala minst 100 kr till klubben . Överskottet går till nya ridhuset så vill du betala mer än 100 kr är det mycket välkommet!

Frågor? Kontakta Mia eller Åsa

SPONSRING- info!

Man kan synas i vår fina ungdomsverksamhet på flera olika sätt, bl.a med reklamskylt i ridhus, eget WE eller hopphinder, på hemsidan, som tävlingssponsor av klass eller cup . Mer info finns i SPONSRING Enkel folder  – avtal för bekräftelse- kan lämnas eller mailas till orks@orks.nu Avtal sponsring

Årsmöte 3 mars kl.11

3 mars samlas vi för föreningens årsmöte, gott fika och prisutdelningar i Poängjakten och Kombocupen.

I föreningen behövs alltid nya krafter, kontakta valberedningens representanter snarast om du har förslag på någon ( Sofia N 0723379936 eller Mia 0705581315)   Det är helt ok att föreslå sig själv!!  Allt är alltid klart i förväg, ingen  ” riskerar” att bli invald för att de kommer på årsmötet så vi hoppas på att se många medlemmar i olika åldrar på mötet.

FÖRÄLDRA-INFORMATION VECKA 4

Måndagar 17,00-18,00
Tisdag 17,00-18,00
Torsdag 17,00-18,00
Fredag 17,00-18,00
Söndag 17,00-18,00
Naturligtvis har vi tillräckligt med duktiga människor i stallet så ni kan koppla av och lugnt delta i träffarna utan att behöva oroa dig för ditt barn som just då rider.

Vi håller till på inbyggda läktaren i ridhuset och bjuder på kaffe och bulle till självkostnadspris.
VARMT VÄLKOMNA!

PROVA-PÅ-VUXNA

Onsdagar vecka 3,4,o 5  kl 19,45-21,15
Prova på för nybörjare, OM-börjare, dig som vill känna om det är så kul som du minns det m.fl.

Pris 540:- inget krav på medlemskap ( men se till du har egen olycksfallsförsäkring)

Anmäl via mail orks@orks.nu snarast!
Vi förbehåller oss rätten skjuta upp starten till vecka 8 om inte minst 6 anmälda.

RESTAURANGCHANSEN – TÄVLING!

Den ridgrupp som har flest sålda RESTAURANGCHANSEN ( häfte eller app) vinner en 2 dagarskurs i påsk!
Ta upp beställningar och meddela oss i stallet eller på mail helst före 12  januari ungefär antal häften du behöver. Det är fri returrätt.
ALLT ÖVERSKOTT GÅR TILL NYA VERKSAMHETSHALLEN SOM KOMMER ATT BYGGAS 2018.

RC_Material_Jonkoping_Huskvarna_2018_19

Junior och senior-extraridning dagtid o kväll

Tisdagar 9,30-10,15
Tisdagar 20,00-20,45
Fredagar 14,00-14,45
De 3 tiderna ovan kommer att bestå under VT .
10-kort kostar för SENIOR under nov/dec 1450:- –

JUNIOR 500:- ( upp till 25 år)  för 5 ggr –EXTRARIDNING JUNIORER   här finns fler tider  under dec/januari

om specialkortet JUNIOR  används i vanliga grupper tillkommer 50:- som betalas direkt vid varje tillfälle ( swish eller kontant)
Engångsavgift 150:- (ord pris 165:-)
Naturligtvis kan inskrivna elever använda sina Återbud och rida igen.  Du måste klara att hantera hästen själv i stallet, utrusta den och sitta på den i minst skritt och trav på ett organiserat sätt. Ingen hästkunskapstimme är kopplat till ridningen. Medlemskap som innehåller försäkring tillkommer med 300:- ./ kalenderår ( 2018)
ANMÄLAN sker på orks@orks.nu senast kvällen före kl 20,00 . Fast plats kan bokas. Ingen ridning under skol-lov.
Om 5 ryttare eller färre tar vi oss friheten att låta er rida självständigt under övervakning och rider själva samtidigt.
BETALNING senast vid första tillfället Swish 123 029 50 14- ange 5 resp 10-kort
VARMT VÄLKOMNA!

MEDLEMSAVGIFT 2018 300:-

Vi kommer att fakturera MEDLEMSAVGIFT för 2018 separat i januari så att alla som då INTE lagt till på ridavgiften i oktober eller betalt separat får en påminnelse .
ANVÄND ALLTID FAKTURANUMMER NÄR NI BETALAR FAKTUROR – vi behöver inte vare sig namn, personnummer eller kundnummer på inbetalningarna om Bara det finns ett FAKTURANUMMER !

TACK SNÄLLA FÖR DIN HJÄLP ATT GÖRA VÅR ADMINISTRATION SÅ ENKEL SOM MÖJLIGT.