Säljresultat NewBody

FANTASTISKT säljresultat av FANTASTISKA elever och medlemmar!

Säljmål 25 000, resultat 42 000!!

Säljtävling

1. Onsdag 3 – 20,25

2. Månd 3 – 14,1

3. Månd 1 – 13,9

4. Torsd 2 – 11,9

5. Torsd 3 – 11,25

ÖRKS-cup vt 2018

ÖRKS-cup 2018

Rid dressyr och WE-teknik på våra klubbtävlingar under våren, samt hoppning på extrainsatta cm-hoppningar (9/3 och 28/4)med inverkansbedömning (valfri höjd) i vår. Ditt bästa resultat från varje gren räknas, du måste inte rida alla tävlingar men minst en per gren.

Vinnaren får en privatlektion, 1-3 får specialrosett. Anmäl dig till cupen före din första tävlingsstart i stallet eller via mail ( du anmäler dig sen separat till resp tävling som vanligt) och betala minst 100 kr till klubben . Överskottet går till nya ridhuset så vill du betala mer än 100 kr är det mycket välkommet!

Frågor? Kontakta Mia eller Åsa

SPONSRING- info!

Man kan synas i vår fina ungdomsverksamhet på flera olika sätt, bl.a med reklamskylt i ridhus, eget WE eller hopphinder, på hemsidan, som tävlingssponsor av klass eller cup . Mer info finns i SPONSRING Enkel folder  – avtal för bekräftelse- kan lämnas eller mailas till orks@orks.nu Avtal sponsring

PROVA-PÅ-VUXNA

Onsdagar vecka 3,4,o 5  kl 19,45-21,15
Prova på för nybörjare, OM-börjare, dig som vill känna om det är så kul som du minns det m.fl.

Pris 540:- inget krav på medlemskap ( men se till du har egen olycksfallsförsäkring)

Anmäl via mail orks@orks.nu snarast!
Vi förbehåller oss rätten skjuta upp starten till vecka 8 om inte minst 6 anmälda.

RESTAURANGCHANSEN – TÄVLING!

Den ridgrupp som har flest sålda RESTAURANGCHANSEN ( häfte eller app) vinner en 2 dagarskurs i påsk!
Ta upp beställningar och meddela oss i stallet eller på mail helst före 12  januari ungefär antal häften du behöver. Det är fri returrätt.
ALLT ÖVERSKOTT GÅR TILL NYA VERKSAMHETSHALLEN SOM KOMMER ATT BYGGAS 2018.

RC_Material_Jonkoping_Huskvarna_2018_19

MEDLEMSAVGIFT 2018 300:-

Vi kommer att fakturera MEDLEMSAVGIFT för 2018 separat i januari så att alla som då INTE lagt till på ridavgiften i oktober eller betalt separat får en påminnelse .
ANVÄND ALLTID FAKTURANUMMER NÄR NI BETALAR FAKTUROR – vi behöver inte vare sig namn, personnummer eller kundnummer på inbetalningarna om Bara det finns ett FAKTURANUMMER !

TACK SNÄLLA FÖR DIN HJÄLP ATT GÖRA VÅR ADMINISTRATION SÅ ENKEL SOM MÖJLIGT.

Ytterligare lusitano inköpt!

ÖRKS har köpt ytterligare en lusitano som är på väg hem från Portugal ! Så småningom efter acklimatisering osv kommer alltså ytterligare en häst finnas för lyxiga privatlektioner!

Descalabro