ÖRKS-nytt

Nytt nr på g, bidrag lämnas till Mia i stallet eller mailas på miasawe@hotmail.com senast lördag ( meddela mig snarast på sms att det kommer bidra så jag kan planera sidorna Mia 070-5581315)

TORSDAG EM/KVÄLL och MÅNDAG 30/7 kl 10.00 Upprustning stallet

STALLET ÄR INTE HELT KLART! ETT GEMENSAMT RYCK BEHÖVS FÖR ATT FÄRDIGSTÄLLA .

Vi har bytt en del bärande stolpar samt fästen för spilt och boxväggar. TACK ALLA NI SOM HJÄLPT TILL HITTILLS!
Det som återstår: 2 spiltväggar sågas och stoppas i. Stålborstning  av spilt- och boxgaller samt kantjärn på väggarna och därefter målning av de samma, renovering av logdörrar och de höga fönstren på ladugården (vi har lift DENNA VECKAN v 30 att tillgå då ridhusbelysningen byts nu- lejt arbete)  , isättning av vindnät i fönster gödselstack, MÅLNING AV ALLT !  uppsättande av  krubbor och saltstenshållare.

VARMT VÄLKOMNA ALLA SOM KAN OCH VILL!

Tävling/Träning

Du är varmt välkommen lösa licens för ÖRKS om du är (eller blir) medlem i klubben. Vi har lag i de serier som passar under säsongen och enskilda ryttare som tävlar Msv nivå Dressyr och Msv/Sv klass Working equitation samt många ryttare på lägre nivåer också i hoppning.

Efter 3 starter på tävling utanför klubben (lokala eller högre status) kan du ansöka om återbetalning av licensavgiften för innevarande år.