RIP vår svarta stjärna RUFF

Vi har tyvärr mist en av våra älskade ponnyer idag på morgonen. Ruff råkade ut för en olycka i stallet och han skadade halsen/nacken så illa att det inte fanns något att göra!Vi minns en suverän lektionsponny som alltid var lika pigg och glad i sitt arbete!

Nu behövs DIN hjälp med nya stallen! Det är kul att hjälpas åt!

Lördag 9/3 kl 10- ca 15,00 Målar vi allt en andra gång – ju fler vi blir desta snabbare är vi klara!

Torsdag ev fredag 14-15/3 anländer lastbilen med stallinredningen- Hjälp till BÄRA IN!
Notera er på anslag eller skicka ett mail så kontaktar vi dig så snart vi vet dag och tid.

Lördag 16/3 kl 09,00 Montering av stall i ”hovslagardelen” – läggning av gummimattor, måla klart det som inte hunnits med och gärna lite annat smått o gott om vi blir många.
Till den här dagen behöver vi också någon som vill laga och servera lunch och fika.

Troligen kommer resterande inredning till NYA stallet framsidan vecka 14 och även det ska monteras, liksom inredning i sadelkammare, torkrum , och mycket annat. PLanera in så du kan hjälpa till då om du inte haft möjlighet något av de tidigare tillfällena.

Anders Eriksson-

Clinic 9.00-ca 12

Schema tömkörningslektioner Anders Eriksson

13.00-14.00 Emma Elmquist – Golo

14.00-15.00 Hannah Danielsson/? – Myran

15.00-16.00 Fia Harrysson – ?

16.00-17.00 Alexandra Lindgren – ?

KLubbtävling WE 3/2

Ryttare på skolhäst: Agnes G Theo LD, Elin H Theo LC LB, Gabriel Bravo LB,Hailey Belle LB, Elsa W A Belle LC, Linnea B Simba LD, Selma M Regent LC, Johanna S Karneval LB, Signe K Anton LD LC, Selma H Anton LC, Ewelin W X-priment LD,LC, Hilma T Galax LC, Alice M Ruff LB, Line Spader LD, Elsa M Tabris LC LB, Hailey Robin LB, Olivia K Robin LC

Efteranmälan endast vid eventuella strykningar (pga många anmälda men kul med stort intresse!)

Lediga platser Ridskola

Vi har EN ledig plats i Miniorgrupp för barn från 5 år . Gruppen är söndagar kl. 16.00-17.00, förälder eller annan vuxen ska vara med varje gång för att hjälpa till och leda ponny ( vi lär dig det du behöver om du inte kan)

Platsen är ledig från v. 8, och först till kvarn gäller, anmäl via mail orks@orks.nu

Platser finns även för vuxna med ridvana, främst onsdagar men enstaka även andra dagar. maila oss och beskriv din vana samt ca längd och vikt.

För barn/ungdomar med mycket vana finns plats Måndag 16.30 och torsdag 18.00

Snö!

ÖRKS är snöröjt, men det är mycket snö och drivor även på vägarna så kör försiktigt eller lämna återbud till kvällens lektioner och rid igen vid senare tillfälle.
Idag accepterar vi senare återbud som godkända för igenridning MEN du måste höra av dig till ridskolans telefon, sms går bra