UPPDATERAD INFORMATION ang CORONA/COVID19

Hästkunskapsdelen av ridlektionerna är INSTÄLLDA v 14 till v 18  – du kommer alltså till ridskolan i lagom tid före din ridning ( normalt ca 15-20 min)

Det finns arbetsmaterial i form av ett häfte i 3 olika svårighetsgrader att hämta för de som vill förkovra sig under tiden. Det kommer också att finnas som pdf för egen utskrift på hemsidan under RIDSKOLA från måndag 30 mars.
Facit kommer vi att publicera på hemsidan efter hand- ett mycket bra tillfälle för dig att kontrollera din kunskapsnivå.


STANNA HEMMA !
Vid förkylning, halsont, hosta, feber eller sjukdomskänsla på annat sätt förutsätter vi att du stannar hemma. Återbud rings in till 079 3032530. Var snäll och ring in återbud även om du bestämmer dig efter kl 13,00,  så vår planering för hästarna kan fungera. De jobbar hårt just nu med mycket elever.
Tillhör du riskgrupp och behöver hålla dig isolerad hemma längre tid så kontakta oss.


Övriga regler:

  • Max en medföljande person per elev vid alla lektioner/aktiviteter.
  • Tvätta händerna direkt när du kommer till stallet, så inget sprids vidare ifall du har med dig något. Använd gärna handsprit på torra händer.
  • Tvätta händerna varje gång du varit i omklädningsrum och på toan.
  • Om du har möjlighet byta om hemma istället för i omklädningsrum så gör det!
  • Fika gärna men helst utomhus- vi flyttar ut Café o lite godis.
  • Max 1 person inne hos häst samtidigt (ev. mindre barn + förälder) och ev. ridlärare/stallvärd om hjälp behövs.
  • Håll minst en armslängds avstånd. KRAMAS INTE JUST NU .
  • Vi litar på att du också tar personligt ansvar i alla andra situationer
    t.ex. på läktaren, vid ridbanestaketet osv. HÅLL AVSTÅND


EXTRA IGENRIDNINGSTILLFÄLLEN
kommer att ordnas så snart läget är lugnare. Vid behov blir det extra tillfällen v 32 och på lektioner v 33-35 i mån av plats o hästtillgång.
Max 3 återbud får skjutas över till Höstterminen och gäller de elever som fortsätter sina abonnemang till hösten.  Vi återkommer såklart med mer information om detta.