VI STÄLLER IN HÄSTKUNSKAPS-LEKTIONERNA !

Från idag tisdag är ni välkomna 15 MIN FÖRE ER RIDTID OCH FÖRVÄNTAS LÄMNA RIDSKOLAN SÅ SNART NI KAN EFTER AVSLUTAD RIDNING
NU UNDER FÖRSTA VECKAN ÄR DET ENDAST DE 3 NYBÖRJARGRUPPERNA OCH MINIORERNA SOM HAR SIN FULLA TID – därefter gäller det även dessa.
Detta gäller minst 3 veckor framöver enligt FHM rekommendationer.
ENDAST MAX 1 medföljande per elev och vi förväntar oss att denne klarar av och finns till hands att hjälpa till att göra i ordning hästen i stallet om elev inte klarar det själv ( knattar och nybörjare) .
ELEVER SOM KLARAR SIG SJÄLVA ( även yngre) ska INTE åtföljas av någon alls IN i stallet – hjälp varann ( byt häst att fixa med varann men gå inte in 2 till samma häst) .
FÖRÄLDRAR – Vi hoppas att ni kan stanna i bilarna eller ta en promenad – vi lånar gärna ut reflexvästar. Det går bra att sitta på läktaren MED REJÄLT AVSTÅND.

CAFE ÄR HELT STÄNGT.
Vi räknar med att ni VUXNA klarar er själva i stallet och håller avstånd. vi är hela tiden i en utomhusmiljö- alla har sin egen häst och ni bör klara av att hålla avståndet.

Återbud ( från denna period) kommer att få ridas igen under HELA VÅRTERMINEN i mån av plats och restriktioner. HÄSTKUNSKAP kommer att erbjudas via mail till er ( se till att vi har korrekt mail i fakturasystemet- det är dit info kommer.

VI kommer även fortsättningsvis att ha vuxen närvaro i stallet men för att skydda Personal och stallvärdar kommer dessa inte att gå in till häst där det redan finns en eller flera personer. För hästarnas skull måste vi hålla oss friska!

TVÄTTA HÄNDERNA när du kommer och innan du åker- använd gärna handsprit också. Ta inte i saker i onödan och HÅLL AVSTÅND.