TÄVLA FÖR ÖRKS 2021 !

Andra klubbar jagar ryttare inför nästa säsong och erbjuder ibland både det ena och det andra…. Det gör inte vi – inte för att vi inte vill utan för att vi inte kan ta pengar från vår huvudverksamhet till privata tävlande ryttare som har råd att ha egen häst.
Vi hoppas att du har ditt hjärta hos ÖRKS där du fått din grund och stannar hos oss som licensierad tävlingsryttare
.
Vi har t.ex. dressyrryttaren Ida Andersson och hoppryttare Emma Hangasmaa som båda börjat som nybörjare hos oss på ÖRKS och nu i fortsatt tävlande i vuxen ålder är trogna sin moderklubb trots att det är många år sen de deltog i lektionsverksamheten – det tycker vi är väldigt roligt. Tyvärr har vi under årens lopp också fått fungera som ”plantskola” till andra klubbar vilket inte är lika roligt även om vi vet att ryttarna fått grunden till framgång hos oss.

Skickar vi ut lag från ÖRKS betalar vi alltid lagavgifterna och är det lektionshästar med så är hästhyran gratis.  Vill ni licensierade ryttare gå ihop och ordna aktiviteter t.ex. tävlingar där överskottet öronmärks till era jackor, träningar mm så stöttar vi sådana initiativ till 100%.

Vi är övertygade om att ni ÖRKSryttare är ett härligt gäng som har bus-kul när ni är tillsammans ute på tävlingar – missa inte den goa sammanhållningen J