UPPDATERAD COVID19 INFO

NYA REGLER. !
MAX 2 PERS i OMKLÄDNINGSRUM ( använd det helst inte alls just nu) ,
VI HÄNGER UT UTRUSTNING TILL HÄSTARNA DÄR DET GÅR– containerstall, ranchboxar, ev lilla stallet osv- MAX 2 pers i sadelkammaren samtidigt. ( hämta allt samtidigt)
VÄLKOMNA 15 MIN FÖRE ER RIDTID OCH LÄMNA RIDSKOLAN SÅ SNART NI KAN
ENDAST MAX 1 medföljande per nybörjare/minior
ELEVER SOM KLARAR SIG SJÄLVA ( även yngre) ska INTE åtföljas av någon alls IN i stallet – hjälp varann ( byt häst att fixa med varann men gå inte in 2 till samma häst) .FÖRÄLDRAR – Vi hoppas att ni kan stanna i bilarna eller ta en promenad – vi lånar gärna ut reflexvästar. Det går bra att sitta på läktaren MED REJÄLT AVSTÅND. INGLASADE LÄKTAREN ÄR OCKSÅ OK UNDER SAMMA FÖRUTSÄTTNING o MAX 8 PERS I LOKALEN. Håll dörr mot TOA stängd- så kan vi hålla 15 grader därinne nu när vinterkylan kommer.
CAFÉ ÄR HELT STÄNGT.
Vi räknar med att ni VUXNA klarar er själva i stallet och håller avstånd. vi är hela tiden i en utomhusmiljö- alla har sin egen häst och ni bör klara av att hålla avståndet.
Återbud ( från denna period) kommer att få ridas igen under HELA VÅRTERMINEN i mån av plats och restriktioner.
HÄSTKUNSKAP kommer att erbjudas via mail till er ( se till att vi har korrekt mail i fakturasystemet)- det är dit info kommer.
Vi kommer även fortsättningsvis att ha vuxen närvaro i stallet men för att skydda Personal och stallvärdar kommer dessa inte att gå in till häst där det redan finns en eller flera personer. För hästarnas skull måste vi hålla oss friska!
TVÄTTA HÄNDERNA när du kommer och innan du åker- använd gärna handsprit också. Ta inte i saker i onödan och HÅLL AVSTÅND.