Team ÖRKS v. 21 och 23 ska betalas nu

OBS – ni som anmält till TEAM ÖRKS v. 21 och 23 – det ska betalas i samband med anmälan dvs NU! av 24 anmälda har vi fått in betalning från 3 ! Riskera inte ditt barns plats genom att slarva med betalningen 😉

Du får ingen faktura utan betala på swish 123 510 91 03, 200 kr per omgång

PANTAMERA – panta hos oss!

HAR DU BURKAR/PETFLASKOR SOM DU VILL SKÄNKA TILL KLUBBEN (burkar även utländska)  så  tar vi tacksamt emot. För varje säck får klubben ca 200kr.  Dessa pengar är vi otroligt tacksamma för,  stort tack till alla som redan hjälpt oss.

Om du har med dig en kasse så säg till stallvärd eller ridlärare så hjälper vi dig att visa vad de ska ta vägen.

KÖP BINGOLOTT – GYNNA DIN FÖRENING 😊

Vi säljer på klubben både BINGOLOTTER och SVERIGELOTTER (skraplott typ Triss)

ICA i Gränna  hjälper oss att sälja bingolotto varje vecka, passa på att ta en tur till Gränna och titta in hos ICA för att köpa något annat gott samtidigt som du passar på att köpa bingolotto.

NU ÄR DET SISTA 4-veckorsOMGÅNGEN INNAN SOMMARUPPEHÅLL.

v.20-25 STORA OCH SMÅ VINSTER VARJE VECKA.
OAVSETT OM DU VINNER ELLER INTE SÅ HAR DU GYNNAT OSS SOM FÖRENING. Varje lott ger klubben ett antal kronor in i kassan.

PANTAMERA –

HAR DU BURKAR/PETFLASKOR SOM DU VILL SKÄNKA TILL KLUBBEN (burkar även utländska)  så  tar vi tacksamt emot. För varje säck får klubben ca 200kr.  Dessa pengar är vi otroligt tacksamma för,  stort tack till alla som redan hjälpt oss.

Om du har med dig en kasse så säg till stallvärd eller ridlärare så hjälper vi dig att visa vad de ska ta vägen.

FAKTURABETALNING ÖRKS

Betalning av RIDAVGIFTER sker 4 ggr/ år – Augusti, oktober, februari och april.
Betalning av MEDLEMSAVGIFT inkl FÖRSÄKRING sker 1 gång/kalenderår
Betalning av FODERVÄRDSAVGIFTER sker nästan varje månadsslut.

Ange ALLTID Fakturanummer ( kundnummer hjälper inte ett dugg i vårt system)
Betala senast till FÖRFALLODAG – i dagsläget finns 74 obetalda förfallna fakturor! Påminnelseavgift läggs på dessa fakturor och utskick sker under morgondagen.

Kläder efter väder v. 19

I stora ridhuset kommer underlaget att renoveras under v. 19 och under tiden inte vara användbrt till lektioner. . Vi påminner därför alla våra elever att ha med kläder efter väder då vi kommer till största delen vara utomhus under nästa vecka (eller i lilla ridhuset)

Enkät från ridsportförbundet

Hej medlem,

Vi hoppas att du vill hjälpa oss med att besvara några frågor som kan utveckla din ridsportförening och hela ridsporten. Länk till undersökning. https://url.quenchtec.net/rkxWwQXb

Svenska Ridsportförbundet har tagit hjälp av undersökningsföretaget Novus. I enkäten ställer vi några frågor om kommunikation och delaktighet i din förening och du får också möjlighet att ge dina tankar/reflektioner på medlemskapet i ridsporten. Tack vare dina medskick kan vi fortsätta att förbättra vårt gemensamma arbete för en starkare ridsport som ger oss gemenskap och glädje runt hästen.

Undersökningen tar cirka fem minuter att besvara. Besvara alla frågor annars registreras inte ditt svar rätt.

Har ni frågor om undersökningen, hur vi kommer att arbeta vidare med resultatet eller något annat kopplat till detta, kan ni vända er till @Maria Thun (Ridsport)

Mia Thun / Utvecklingssamordnare Ridklubb/Ridskola

Knatteridläger 7-8 maj

Från 4 år, BUS arrangerar och har gott om ledare på plats så föräldrar behöver inte vara med. Ridning med ledare (ingen ridvana krävs) dessutom skojiga lekar o aktiviteter

LÖRDAG kl.13-16 , Söndag kl. 9-12. Pris 500:-Anmäl via mail orks@orks.nu, betala efter bekräftad plats via swish 123 51091 03 ange barnets namn och vad det gäller