Tävlingsvecka WE vecka 5

Alla grupper rider bana på sin nivå, alla som deltar får rosett. Ni som vill rida mer bana anmäler till team ÖRKS samma vecka och får då rida bana igen.

Hindren står på samma plats hela veckan, siffror skiljer mellan dagarna och även ingångsriktning i hindren kan skilja, se resp banskiss. Vilken av banorna A/B/C gruppen rider bestäms av ridlärare. Man får gärna ha med ”programläsare” dvs ex en förälder som står på läktaren och läser från banskiss vilket hinder man ska rida till. För yngre/mindre vana är det även ok att förälder leder om ryttaren vill det

TEAM ÖRKS START V.3 extra balanshoppning

TEAM ÖRKS kommer efter sportlovet att ingå i Talangsatsning steg 4 på klubbnivå . Upplägget är inte helt klart ännu men det kommer att bli en hel del avsuttna träffar och lektioner utöver ridningen men det kommer inte att kosta mera.

De som deltar i talangutvecklingsprojektet kommer att ha företräde och ev subvention på avgiften vid TEAM ÖRKS ridningen.

Anmäl intresse på mail med ämne Talangutveckling och i meddelandet namn och ridgrupp(kunskapsnivå om du inte rider på lektion men är medlem/tävlar för ÖRKS)

Ridskolan igång som vanligt v. 1

Gott nytt år och god fortsättning önskar vi alla medlemmar!

Ridskolan fortsätter som vanligt v. 1. =Alla grupper rider sina vanliga tider.

Plus att en del valbara julaktiviteter finns platser kvar och enstaka plats på dressyrkurs. All anmälan julaktivitet/igenridning ska ske i stallet/via ridskolans telefon ( sms går bra men skriv vem du är).

Vi ser fram emot ett nytt härligt år
/Personal och styrelse

MEDLEMSAVGIFT

VÄNTA med att betala medlemsavgift för 2023 tills du fått en faktura! Det underlättar vår hantering oerhört mycket