Tävling /Träning

Du är varmt välkommen lösa licens för ÖRKS om du är (eller blir) medlem i klubben. Vi har lag i de serier som passar under säsongen och enskilda ryttare som tävlar upp till Msv nivå Dressyr och Msv/Sv klass Working equitation samt många ryttare på lägre nivåer i flera dicipliner inom SvRF ( 2022 – hopp, dressyr, WE, fälttävlan o körning).
Det finns möjlighet att gå Grönt kort-utbildning varje vinter hos oss.

Vi sponsrar våra lag med samtliga lagavgifter och anmälningsavgifter och det finns vuxen lagledare med på alla tävlingar från klubben . Någon eller några träningar/programridningar brukar vi också kunna bistå med till reducerat pris för våra lagdeltagare. Normalt sett ”toppar” vi inga lag utan deltagande och utveckling är viktigast – vi vill att många ska få chansen. Att tävla i lag är både kul och fostrande.

Vill du tävla hemma på klubben på våra egna mindre tävlingar är du självklart välkommen att göra även det och som medlem vara med på våra andra aktivieter och träningar.

Efter 3 starter på tävling utanför klubben (tävling med stjärnstatus) kan du ansöka om återbetalning av ryttarlicensen . Ansökan ska ske senast 31/1 året efter och en förutsättning är då att du fortsatt löst minst en meetinglicensför att representera vår förening. För att återbetalning ska ske krävs också att du eller förälder också varit funktionär på 2 av våra stjärnmärkta tävlingar under året.